Categories: Ґаджети

Точна дата презентації iOS 12 для всіх iPhone, iPad і iPod Touch

Share
Час читання: 2 хв.

Від операційної системи iOS 12 не варто чекати якихось революційних функцій або можливостей, про це повідомило вже кілька високопоставлених співробітників Apple. За їхніми словами, нова прошивка для iPhone, iPad і iPod Touch стане унікальною за своєю суттю, оскільки в ній розробники зроблять упор на оптимізацію і вирішення всіх проблем, на які скаржаться власники смартфонів і планшетів, в особливості застарілих моделей.

Якщо все це правда, то операційна система iOS 12, встановлена ​​на iPhone і iPad, зможе порадувати рекордною автономністю, високою швидкістю роботи і відсутністю будь-яких багів. Нову ОС для «яблучних» пристроїв покажуть публіці в рамках конференції для розробників WWDC 2018, яка пройде в червні 2018 року, проте коли саме це відбудеться компанія Apple поки що не повідомила.

Втім, ресурс MacRumors спробував з’ясувати точну дату презентації нової операційної системи для всіх iPhone, iPad і iPod Touch, і йому це вдалося. Профільне видання запевняє, що презентація iOS 12 пройде в центрі McEnery, а станеться це вже 4 червня, тоді як сама конференція буде проходити з 4 по 8 числа. У перший день, традиційно, нову ОС з усіма її можливостями і нововведеннями покажуть публіці, а весь інший час співробітники Apple будуть навчати розробників працювати з новими функціями.

Прийти до такого висновку журналістам вдалося завдяки інформації, згідно з якою центр McEnery зайнятий якимись великими заходами на другому, третьому і четвертому тижні місяця. Забронювала його точно не Apple, оскільки конференція WWDC ніколи не проходила цілий тиждень. На тлі цього очевидно, що офіційний анонс нової операційної системи для всіх iPhone, iPad і iPod Touch трапиться в самому початку місяць – 4 червня 2018 року.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: iOS 12укр
  • Останні записи

    Чому телефон з часом починає працювати повільніше і як це виправити

    З часом будь-який смартфон починає працювати повільніше: довго відкриваються програми, завантажуються фото, а також сповільнюється…

    20.09.2024

    Apple готує вражаючий iPhone 17 Air, який здивує всіх

    Apple готує до випуску повністю оновлену лінійку iPhone, яка зацікавить як давніх фанатів, так і…

    20.09.2024

    Названо пристрої Samsung Galaxy які вже отримали оновлення One UI 6.1.1

    Слідом за нещодавнім релізом досить великого оновлення One UI 6.1.1 для флагманської серії Galaxy S23…

    20.09.2024

    Apple взялася за старе: iOS знову уповільнює iPhone

    Днями відбувся довгоочікуваний реліз iOS 18, але напевно більшість користувачів навіть не припускали, що Apple…

    20.09.2024

    PlayStation 6 вийде у двох різних версіях, одна з яких буде більш доступною

    Як повідомляється, Sony розробляє дві різні SoC (System on Chips) для майбутньої PlayStation 6, що…

    20.09.2024

    Наступний складний телефон Samsung може мати нову назву

    У липні Samsung представила Galaxy Z Fold 6, але ще до цього з’явилися чутки про…

    20.09.2024