Чекаєте на MacBook 2022 року на чіпі М2? Вони вас розчарують

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Аналітик та інсайдер Марк Гурман, який працює у Bloomberg, розповів нові подробиці про майбутні комп’ютери Mac 2022 року. Інформація міститься в інформаційному звіті Power On.

Ми вже знаємо, що в 2022 Apple повинна випустити кілька комп’ютерів на базі свого SoC Silicon M2. Новий чіп додасть пристроям продуктивності та енергоефективності. При цьому Гурман повідомляє, що в деяких областях нові MacBook будуть значно здешевлені.

Зокрема, базовий MacBook Pro 2022 може втратити технології Pro Motion, або (по-простому) частоти оновлення зображення 120 Гц. Справа в тому, що MacBook Pro 14 (2021) отримав Pro Motion, і, по ідеї, повинен був змінити модельний ряд MacBook Pro 13 в старому дизайні. Проте, судячи з інсайдів, 14-ка 2022 року не отримає 120 Гц — тобто дисплей нового комп’ютера виявиться дещо гіршим за старий.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Те саме стосується технології mini-LED — Гурман повідомляє, що вона зникне з MacBook 2022 року. Замість неї на дисплеї «яблучних» комп’ютерів повернеться «старий добрий» IPS. Крім цього, джерело зазначає, що Apple заощадить на внутрішніх накопичувачах нових Mac, але подробиць не повідомляє.

Якщо вірити Гурману, то в 2022 році Apple готує до випуску чотири нові комп’ютери: MacBook Air (або просто MacBook) з дисплеєм 13,3 дюйма, MacBook Pro 14 базового рівня, iMac 24 та Mac mini. Всі ці пристрої отримають SoC Silicon M2 і замінять собою старіші MacBook Air M1, MacBook Pro 13 та 14, а також iMac 2021 та Mac mini M1. Є чутки, що компанія працює над iMac Pro 27” з чіпами M1 Pro та M1 Max, але поки що ця інформація не підтверджена.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.