Ґаджети

iPad Pro 2022 може отримати головну фішку iPhone 12 та 13

Share

Apple збирається впровадити бездротову зарядку у майбутню лінійку iPad Pro 2022 року. Про це повідомляє закордонний ресурс 9ro5Mac із посиланням на інсайдерську інформацію.

Раніше в мережі вже з’являлися чутки про можливу появу бездротової зарядки в iPad Pro. Проте головною перешкодою для цієї ініціативи є алюмінієвий корпус — як відомо, в iPhone бездротова зарядка з’явилася лише після переходу компанії на скляні задні кришки.

Інсайдери припускали, що Apple зробить скляний iPad Proз алюмінієвою рамкою – теоретично це вирішує проблему та дає можливість вбудувати у планшет бездротову зарядку. Однак з’являється інша проблема: корпус iPad Pro може стати занадто крихким. Раніше деякі моделі iPad вже були схильні до вигинів навіть в алюмінієвому корпусі (наприклад, iPad Air 2, і ряд моделей Pro), а скляний був би ще більш крихким. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Здається, цю проблему можна обійти іншим способом. Новий інсайд повідомляє, що Apple може зберегти міцний алюмінієвий корпус iPad Pro, а бездротову зарядку розмістити за логотипом «яблука» на задній кришці планшета. Щоправда, саме «яблуко» доведеться значно збільшити у розмірах — оскільки iPad Pro 2022 отримає новий стандарт MagSafe, який дебютував в iPhone 12, то і розмір «стикувального майданчика» потрібно буде порівняти з радіусом зарядного килимка MagSafe.

Щоб нова технологія справно працювала, Apple може зробити логотип зі скла. Недоліком такого рішення може стати трохи безглуздий зовнішній вигляд величезного «яблука» ззаду — з іншого боку, iPad Pro є досить великими пристроями. Можливо, на них це не буде погано.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: iPad
  • Останні записи

    Анонсовано геймерський смартфон Infinix GT 20 Pro з кібердизайном

    Ігровий телефон Infinix GT 20 Pro офіційно представлений у Саудівській Аравії. Наступник торішнього GT 10…

    29.04.2024

    Microsoft представила невелику модель ШІ, але потужну як ChatGPT і здатну працювати на телефонах

    Інструменти штучного інтелекту, такі як Microsoft Copilot, OpenAI ChatGPT або Google Gemini, та моделі, що…

    28.04.2024

    Що робити, якщо телефон не вмикається

    Деколи дуже часто телефон може давати збої і він перестає вмикатися. Що це може бути?…

    28.04.2024

    Інсайдер розкрив новий колір Nothing Phone (2a)

    Компанія Nothing оголосила про свої плани випустити нову версію Nothing Phone (2a) в Індії 29…

    28.04.2024

    Apple назвала найшкідливішу звичку користувачів iPhone

    Компанія Apple оновила свій сайт підтримки для iPhone та додала інформацію про правильне використання диспетчера…

    28.04.2024

    Xiaomi випустила розумну напувалку для вихованців

    Китайський технологічний гігант Xiaomi представив бездротовий інтелектуальний диспенсер води для домашніх тварин Mijia Smart Pet…

    28.04.2024