Розкрито характеристики нового покоління розкладачки з гнучким екраном Motorola Razr

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше видання XDA Developer підтвердило, що нова розкладачка Motorola Razr 3 знаходиться у розробці. Тепер, завдяки джерелам, ресурс поділився деякими ключовими характеристиками смартфона перед його випуском.

Повідомляється, що Motorola Razr 3 буде поставлятися з процесором Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 та системою Android 12. Таким чином, новий смартфон стане першим пристроєм Motorola Razr з флагманським чіпсетом. Раніше Motorola використовувала Snapdragon 765G Razr 5G і Snapdragon 710 в пристрої до нього.

Також є докази того, що Motorola Razr 3 може мати варіант із підтримкою технології UWB, яка забезпечує більш точне позиціонування.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Повідомляється також, що пристрій продаватиметься з 6, 8 або 12 ГБ оперативної пам’яті та 128 ГБ, 256 ГБ або 512 ГБ сховища. У нього буде модуль NFC, додатковий дисплей (специфікації якого невідомі) та виріз по центру у верхній частині основного дисплея для селфі-камери. Швидше за все, екран підтримуватиме частоту оновлення 120 Гц. Що стосується камери, то будуть встановлені датчики на 50 Мп, 13 Мп та 32 Мп (фронталка).

Схоже, новий Motorola Razr 3 буде справжнім флагманом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.