Названі найкращі навушники для власників ігрових комп’ютерів та ноутбуків

На YouTube-каналі «СУБ’ЄКТИВНО про Ігрові Девайси» ведучий перерахував найкращі навушники для ігор, що існують на даний момент.

  1. Logitech G435 . Це легкі бездротові навушники із незвичайним дизайном. Є на вибір три кольори. Працюють на частоті 2,4 ГГц, їх можна підключати і до комп’ютерів, і ігрових консолей. Самі собою вони дуже зручні, працюють досить довго, дають хороший звук. Також тут є вбудований мікрофон, який майже непомітний.
  1. HyperX Cloud II Wireless . Навушники із класичним дизайном. Загалом ця модель – одна з найпопулярніших у всьому світі. Дуже міцні та надійні навушники, які знає практично кожен любитель ігор. Вони зручні, відрізняються гарною автономністю.

  1. ROG S of Delta ASUS . Забезпечують відмінне звучання. Мають чотири вбудовані ЦАПи, підтримують MQL, добре показують себе в іграх. Модель здатна працювати зі смартфонами, приставками (PS4, PS5), комп’ютерами. Щоправда, через незвичайну форму амбушюр вони сподобаються не всім.
  1. EPOS H3 . Це вдале поєднання звуку, мікрофону та дизайну. Випускаються навушники в білому та чорному варіанті. Мають гарні зручні амбушюри, виготовлені зі штучної шкіри. Мікрофон працює тут цілком непогано: принаймні точно краще, ніж у моделей, названих вище. Не можна не відзначити хороший звук. З недоліків експерт наголошує на невідповідності зовнішнього вигляду навушників їх вартості.
  1. EPOS H6 Pro . Випускаються у двох кольорах, а також у закритому та відкритому варіантах. Мікрофон тут легко знімається за потреби, а в комплекті з пристроєм йдуть дві заглушки. Дають навушники чудовий звук, сидять на голові дуже зручно.
  1. Logitech G333 . Внутрішньоканальні навушники для геймерів. Це чудовий варіант для тих, хто шукає саме «затички». Навушники дуже зручні, у них гарний звук, вони чудово показують себе у «стрілялках» (шутерах). Що ще дивно – мікрофон тут встановлений справді якісний. Сумісні вони з будь-якими пристроями: консолі, смартфони та ін.
  1. Xtrfy H2 . Ведучий зазначив, що навушники дають відмінний звук у шутерах (Counter-Strike: Global Offensive та ін.). Причому це найкращий звук, який лише експерт чув у подібних іграх. Щоправда, є у моделі й недоліки: товстий дріт, незручна посадка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.