Samsung представила перший 4K-монітор із частотою 240 Гц

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Напередодні виставки CES 2022, яка проходитиме з 5 по 7 січня в Лас-Вегасі, компанія Samsung анонсувала перший у світі геймерський 4K-монітор із частотою оновлення 240 Гц та ще кілька моделей для роботи з контентом та розваг. 

Головною новинкою став Odyssey Neo G8. У нього 32-дюймова панель з підсвічуванням Quantum Mini LED, що забезпечує пікову яскравість до 2 000 кд/м² при відображенні HDR-контенту, 4K-роздільна здатність, 240 Гц і час відгуку 1 мс. Контрастність становить 1000000:1, а радіус кривизни – 1000R. 

На задній панелі знаходиться RGB-підсвічування CoreSync, яка синхронізується з кольорами, що відображаються на екрані. Є два HDMI 2.1 та один роз’єм DisplayPort 1.4, а також підтримка технологій AMD FreeSync Premium Pro та NVIDIA G-Sync.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для професіоналів, що працюють з контентом, представили серію Samsung UHD Monitor S8 із двох 4K-моделей діагоналлю 32 та 27 дюймів. Їхньою фішкою стала сертифікація Underwriters Laboratories – обіцяють повну відсутність відблисків. Монітори охоплюють 98% колірного простору DCI-P3, а 32-дюймова версія відповідає стандарту VESA DisplayHDR 600. Завдяки 90-ватному USB-C можна заряджати підключений ноутбук.

Остання новинка – Smart Monitor M8 з магнітною веб-камерою. Він працює на платформі Tizen OS, яка знайома власникам телевізорів компанії. Можна дивитися Netflix, YouTube, Apple TV та контент в інших сервісах без підключення до комп’ютера.

Діагональ становить 32 дюйми. Це 4K-панель з 99-відсотковим охопленням sRGB та максимальною яскравістю 400 нит. У комплекті йде пульт управління з вбудованим мікрофоном для взаємодії з голосовими помічниками Bixby, Google Assistant або Amazon Alexa. 

Монітори з’являться у продажу у першій половині 2022 року. Вартість компанія пообіцяла озвучити пізніше. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.