Нові Samsung Galaxy Watch 4 значно впали в ціні

Нові Samsung Galaxy Watch 4 значно впали в ціні
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung значно знизила цінник на свій розумний годинник Galaxy Watch 4. Пристрій втратив аж 10% від початкової вартості. Зазначимо, це новий девайс південнокорейського бренду, що отримав мінімальний дизайн, найширшу функціональність і розкішну автономність. До акції годинник вартував 6 999 гривень, зараз його можна придбати в усіх авторизованих продавців за 6 299 гривень за 40 мм, подешевшала і більша версія пристрою у 42 мм, зараз їх вартість становить 7 199 гривень.

Нові Samsung Galaxy Watch 4 значно впали в ціні

Годинник сміливо можна назвати найпридатнішим пристроєм для Android-смартфонів. Він обладнаний круглим 1,4-дюймовим AMOLED-екраном з фічею Always-On Display. Алюмінієвий корпус пристрою пройшов сертифікацію за стандартом IP68 та отримав захист від вологи та пилу. Такому годиннику не страшне занурення на глибину 1,5 метра до 30 хвилин.

Нові Samsung Galaxy Watch 4 значно впали в ціні

Samsung Galaxy Watch 4 працюють на чіпі Exynos W920 у тандемі з 1,5 Гбайт оперативної та 16 Гбайт вбудованої пам’яті. Девайс володіє безліччю крутих функцій, серед яких є звичні речі на кшталт пульсоксиметра, моніторингу сну, цілодобового пульсометра та датчика рівня стресу. Крім того, заявлено можливість зняття ЕКГ та вимірювання артеріального тиску. Об’єму батареї вистачає на 40 годин активного користування. Крім того, оновлена ​​оболонка One UI Watch 3 дозволяє завантажувати програми з Google Play. Не обійшлося і без модуля NFC для безконтактних платежів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.