LG показала свій перший геймерський ноутбук UltraGear з RTX-графікою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

LG анонсувала свій найпросунутіший ігровий ноутбук UltraGear 17G90Q. Він працює на чіпах Intel 11-го покоління та оснащений найпотужнішою мобільною відеокартою NVIDIA GeForce RTX 3080 Max-Q.

Новинці дісталася IPS-матриця з роздільною здатністю 2560×1600 пікселів, частотою оновлення 300 Гц та часом відгуку 1 мс. Корпус виконаний з алюмінію, вага – 2.64 кг. Набір портів такий: пара USB-C, пара USB-A, 3.5-мм аудіоджек для навушників, HDMI, Ethernet та картридер microSD. 

У топі пропонується 32 ГБ оперативної пам’яті та SSD-накопичувач на 1 ТБ. У ноутбука повнорозмірна клавіатура з RGB-підсвічуванням, сканер пальця в кнопці живлення, веб-камера з роздільною здатністю 1080p, а також стереодинаміки з підтримкою 3D DTS:X Ultra. Місткість акумулятора становить 93 Вт·год.

Ціни на UltraGear 17G90Q компанія не оголосила. Вона пообіцяла розкрити решту подробиць на виставці CES четвертого січня. Продаж розпочнеться на початку 2022 року в США та Південній Кореї. Згодом ноутбуки з’явиться і в інших країнах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.