Ґаджети

Названо 5 простих, але незаперечних причин вибирати ноутбуки на Windows 11

Share

Лише недавно Microsoft презентувала нову операційну систему, повністю змінивши правила гри, а вже зараз Windows 11 доступна на ноутбуках ASUS – апгрейд з Windows 10 безкоштовний, список пристроїв вселяє довіру, а переваг стільки, що можна перераховувати до вечора. Ми ж вибрали найголовніше, щоб ви знали, наскільки це важливий апдейт, і одразу зрозуміли, що оновлюватись не можна, а потрібно.

Інтерфейс Windows 11 налаштує на продуктивну роботу

У Windows 11 був суттєво покращений режим багатозадачності – тепер зручно розмістити кілька вікон на одному екрані для ефективної роботи набагато простіше, швидше та легше. Крім того, фахівці з Microsoft переробили меню «Пуск», прискоривши доступ до важливих програм, файлів, новин та людей, а новий дизайн інтерфейсу надихне вас на нові звершення.

Менше навантаження на ОЗП та ЦП, термін життя накопичувача – більший

Інженери Microsoft витратили багато ресурсів і часу, щоб оптимізувати всі процеси в новій операційній системі – в результаті Windows 11 на третину менше попередника завантажує оперативну пам’ять і процесор. Відповідно, на тому ж ноутбуку або комп’ютері ОС працюватиме плавніше та швидше. А ще у творінні Microsoft покращили систему розподілу пам’яті на накопичувачах – це продовжить термін HDD або SSD.

Вища продуктивність в іграх

Грати у відеоігри на Windows 11 набагато приємніше, тому що продуктивність на даній ОС вище – це неодноразово доведено безліччю реальних тестів від зарубіжних та російських фахівців. І хоча приріст FPS в 5-10% може здатися не таким вже значним, насправді будь-який затятий геймер розуміє, що це величезний буст, що дозволяє перемагати яскравіше ( з дисплеями OLED ) і частіше.

100% можливостей Intel Alder Lake

Нещодавно Intel представила свої новітні процесори на новій архітектурі з продуктивними та енергоефективними ядрами, навантаження між якими розподіляється технологією Thread Director. І в Intel заявили, що їхня технологія найефективніше працюватиме саме на Windows 11 – тільки на новій ОС система використовує весь потенціал нової архітектури Alder Lake.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Європейський Союз встановив нові правила для iPadOS

    У понеділок антимонопольні органи ЄС назвали iPadOS, операційну систему Apple для планшетів, важливим цифровим фільтром…

    29.04.2024

    Новий ШІ-чіп Apple M4 можуть представити вже 7 травня разом з iPad Pro

    До цього часу компанії вдавалося тримати технічні дані планшетів у секреті. Однак, з огляду на…

    29.04.2024

    З’явилися подробиці про доступні камерофони Huawei nova 13 Pro та nova 13 Ultra

    Нові смартфони компанії Huawei, nova 13 Pro і nova 13 Ultra можуть отримати процесор Kirin…

    29.04.2024

    Huawei Pura 70 Ultra виявився майже на 100% зроблений із китайських компонентів

    Флагманський смартфон Huawei Pura 70 Ultra знову розібрали блогери — але цього разу не для…

    29.04.2024

    Що насправді впливає на швидкість роботи смартфона

    Вважають, що швидкість роботи смартфона безпосередньо залежить від продуктивності процесора та оптимізації, яку провів виробник.…

    29.04.2024

    Beats готується представити навушники Apple Beats Solo Buds та Solo 4

    Згідно з останнім витоком, компанія Apple планує випустити свої нові продукти під брендом Beats наступного…

    29.04.2024