Названо 5 простих, але незаперечних причин вибирати ноутбуки на Windows 11

Лише недавно Microsoft презентувала нову операційну систему, повністю змінивши правила гри, а вже зараз Windows 11 доступна на ноутбуках ASUS – апгрейд з Windows 10 безкоштовний, список пристроїв вселяє довіру, а переваг стільки, що можна перераховувати до вечора. Ми ж вибрали найголовніше, щоб ви знали, наскільки це важливий апдейт, і одразу зрозуміли, що оновлюватись не можна, а потрібно.

Інтерфейс Windows 11 налаштує на продуктивну роботу

У Windows 11 був суттєво покращений режим багатозадачності – тепер зручно розмістити кілька вікон на одному екрані для ефективної роботи набагато простіше, швидше та легше. Крім того, фахівці з Microsoft переробили меню «Пуск», прискоривши доступ до важливих програм, файлів, новин та людей, а новий дизайн інтерфейсу надихне вас на нові звершення.

Менше навантаження на ОЗП та ЦП, термін життя накопичувача – більший

Інженери Microsoft витратили багато ресурсів і часу, щоб оптимізувати всі процеси в новій операційній системі – в результаті Windows 11 на третину менше попередника завантажує оперативну пам’ять і процесор. Відповідно, на тому ж ноутбуку або комп’ютері ОС працюватиме плавніше та швидше. А ще у творінні Microsoft покращили систему розподілу пам’яті на накопичувачах – це продовжить термін HDD або SSD.

Вища продуктивність в іграх

Грати у відеоігри на Windows 11 набагато приємніше, тому що продуктивність на даній ОС вище – це неодноразово доведено безліччю реальних тестів від зарубіжних та російських фахівців. І хоча приріст FPS в 5-10% може здатися не таким вже значним, насправді будь-який затятий геймер розуміє, що це величезний буст, що дозволяє перемагати яскравіше ( з дисплеями OLED ) і частіше.

100% можливостей Intel Alder Lake

Нещодавно Intel представила свої новітні процесори на новій архітектурі з продуктивними та енергоефективними ядрами, навантаження між якими розподіляється технологією Thread Director. І в Intel заявили, що їхня технологія найефективніше працюватиме саме на Windows 11 – тільки на новій ОС система використовує весь потенціал нової архітектури Alder Lake.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.