Бездротові навушники Redmi Buds 3 Lite представлено в Україні

Компанія Xiaomi представила сьогодні в Україні нові бездротові навушники Redmi Buds 3 Lite.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новинка з’явиться у магазинах вже у січні наступного року за рекомендованою роздрібною ціною 799 грн. Навушники Redmi Buds 3 Lite можна буде придбати в авторизованих магазинах Xiaomi Store, на маркетплейсі та в роздрібній мережі АЛЛО, а також в офіційних партнерів Xiaomi, зокрема у магазинах Rozetka, Цитрус, Comfy, Фокстрот, Eldorado та Епіцентр.

Навушники мають вакуумну конструкцію та невелику вагу, завдяки чому забезпечують комфортну посадку та захист від вологи та поту. Підтримка стандарту Bluetooth 5.2 гарантує стабільний зв’язок. Крім того, Redmi Buds 3 Lite пропонують практичне сенсорне керування, функцію швидкого підключення, режим низької затримки та технологію шумопоглинання сторонніх звуків під час розмови.

Redmi Buds 3 Lite здатні працювати до 5 годин від одного заряду та до 18 годин – за умови їх використання з футляром.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.