Xiaomi Mi Band 7 вразить усіх покупців своїми можливостями

Спортивний браслет Xiaomi Mi Band 7, за наявними в даний час даними, виявиться оснащений 1,7-дюймовим OLED-екраном кольорового типу з підтримкою сенсорного управління, а для його захисту від різного роду фізичного впливу використовуватиметься загартоване скло. Технічне оснащення трекера, в порівнянні з доступною зараз на ринку моделлю Mi Band 6, стане відчутно більш просунутим, тому гаджет працюватиме відчутно швидше, а також точніше відстежуватиме фізичну активність і відстежуватиме якість сну, роблячи це за рахунок нових датчиків і сенсорів. Однією з найголовніших і основних особливостей нового електронного браслета стане вбудований барометричний альтиметр, тобто висотомір.

Зустріти такий модуль можна у флагманських моделях смартфонів та у дорогих моделях смарт-годин. Призначений висотометр для виміру набраної висоти. Він дозволяє пристрою розуміти, піднімається чи опускається людина. Ці дані враховуватимуться при розрахунку фізичної активності та кількості спожитих калорій, адже ні для кого не секрет, що підніматися в гору набагато складніше, ніж йти на спуск або просто йти рівною поверхнею. Але і це ще не все, тому що Xiaomi Mi Band 7 у просунутій модифікації зможе похвалитися модулем GPS для відстеження розташування без допомоги будь-яких допоміжних гаджетів. За рахунок даного модуля браслет виявиться здатним відображати пройдений маршрут і показувати швидкість пересування.

Від одного заряду батареї новий наручний гаджет працюватиме близько двох тижнів, але в бюджетному режимі. Якщо ви користуєтеся всіма функціями та можливостями, вбудованими в Xiaomi Mi Band 7, пристрій протримається лише один тиждень. За сукупністю всіх якостей і особливостей новий наручний браслет китайської корпорації, безумовно, шокує всіх покупців, які захочуть стати його власниками, тим більше що коштуватиме він не більше 220 юанів, а це, на секунду, всього 1000 грн. Офіційна презентація новинки очікується навесні 2021 року, а її продажі стартують лише через кілька тижнів після цієї події. Спочатку купити браслет виявиться можливо лише в Китаї, але через якийсь час у продаж надійде і міжнародна версія гаджета, яка буде продаватися під найменуванням Mi Smart Band 7.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.