Xiaomi 27 4K Ultra Clear: топовий монітор для профі з поворотною підставкою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Китаї представили Xiaomi 27 4K Ultra Clear – це перший 4K-монітор компанії У нього 27-дюймова IPS-панель з точністю кольору Delta E<1 і сертифікацією PANTONE, а також зручна підставка, яка дозволяє використовувати дисплей як у горизонтальній, так і вертикальній орієнтації.

Матриця має максимальну яскравість 400 нит, 99-процентне охоплення колірного простору DCI-P3 і 100-процентний sRGB. Є підтримка VESA DisplayHDR 400, технології Low Blue Light із сертифікатом TÜV Rheinland, яка зменшує втому очей за рахунок скорочення інтенсивності шкідливого випромінювання у синій частині спектру, а також DC dimming, що знижує інтенсивність мерехтіння.

Для перемикання режимів кольору на корпусі передбачена спеціальна фізична клавіша. В одне натискання зображення адаптується під роботу з графікою, проектування, дизайн або ігри.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Монітор за бажання можна прикріпити на стіну. Є вентиляційний отвір для відведення тепла, магнітна кришка для приховування роз’ємів та отвір у ніжці для прокладання кабелів.

Набір портів такий: пара HDMI 2.1, DisplayPort 2.1, пара USB-A, 3.5-мм аудіороз’єм для підключення навушників та USB-C, який передає відео-сигнал та заряджає підключений ноутбук на потужності до 90 Вт одночасно.

У Китаї на монітор дають трирічну гарантію. На рідному ринку він коштує 3499 юанів (близько 18 000 гривень).

Випустили і доступніший Redmi 27 Pro 2K. Він відрізняється матрицею з 2K-роздільною здатністю і частотою 75 Гц, відсутністю сертифікації PANTONE і зниженою до 300 нит яскравістю. 

Тут теж поворотна підставка, 100-процентний охоплення sRGB і DC dimming. Роз’ємів менше: HDMI 1.4, DisplayPort 1.2 та 3.5-мм аудіоджек. Ціна – 1599 юанів (майже 8000 гривень). 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.