Google Pixel Watch: очікувані характеристики та дата анонсу

Видання Business Insider з посиланням на співробітників Google опублікувало інформацію про майбутні смарт-години компанії. Згідно з звітом, новинка позиціонуватиметься як флагманський аксесуар на базі фірмових розробок в галузі апаратного та програмного забезпечення.

За інформацією джерела, Pixel Watch оснащуватиметься круглим дисплеєм з мінімальними рамками по периметру. Моделі приписуються всі актуальні функції, включаючи пульсометр та трекер подоланої відстані, кілька модифікацій з різним діаметром корпусу та швидкознімне кріплення для ремінця.

Повідомляється, що користувачі новинки отримають доступ до широкого набору функцій моніторингу стану здоров’я. Як стверджують інсайдери, компанія ще в листопаді цього року провела закрите тестування смарт-годин серед співробітників, і має намір представити гаджет у 2022-му. Раніше Google придбала компанію Fitbit, технології та сервіси якої імовірно будуть інтегровані у Wear OS під час створення новинки.

Очікується, що вартість розумного годинника буде близька до актуальних моделей Apple Watch, хоча точних цифр джерело не повідомляє. Сама Google поки не робила офіційних заяв про дозвіл розумного годинника та їх технічні характеристики.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.