Apple Watch Series 6 суттєво впали у ціні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В той час як нову модель годинника від Apple за адекватною ціною знайти практично неможливо, дуже придатні Apple Watch 6 продають за адекватним прайсом. Розповідаємо, чому їх варто брати зараз.

Apple Watch 6 сьогодні найбільш вигідний смарт-годинник бренду, адже 7-ме покоління значних оновлень та покращень не отримало, а більшість топових фіч доступні і в шостому поколінні.

Згідно, відомого маркетплейсу Rozetka ( цінник впав в усіх авторизованих продавців компанії Apple в Україні), розумний годинник Apple Watch Series 6 40мм подешевшав на 1 400 тисяч гривень, що процентному співвідношенні становить 9% від суми вартості, його цінник до знижки становив 14 399 гривень, зараз він коштує 12 999 гривень. Версія на 44mm також подешевшала, до акції вартість пристрою становила 15 499 гривень, зараз за нього просять 13 999 гривень, він знизився в ціні на 1 500 тисяч гривень. Зазначимо, є п’ять забарвлень на вибір: Pink Sand, Black, White, Deep Navy, Red. Це перша суттєва знижка після старту продажу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, пристрій обладнаний 1,78-дюймовим OLED-дисплеєм із підтримкою функції Always-On Display. На правій грані розташовані кнопки багатозадачності та фірмове коліщатко Digital Crown від Apple. Є вологозахист за стандартом 5ATM, що дозволяє користуватися годинником у спортзалі та в басейні.

Працює гаджет на потужному чіпі Apple S6 у тандемі з оперативною пам’яттю об’ємом 1 Гбайт та накопичувачем на 32 Гбайти. Є величезний вибір програм, що завантажуються з App Store. Еталонний розумний годинник “нафарширований” крутими функціями, серед яких є датчик SpO2, цілодобовий пульсометр, ЕКГ, Apple Pay та безліч доступних режимів тренувань. За допомогою пристрою також можна керувати камерою iPhone, розумним будинком, голосовим помічником Siri та відповідати на повідомлення та дзвінки.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.