4 корисні гаджети Xiaomi продають зі знижкою на AliExpress

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Повним ходом йде підготовка до наймасштабнішого розпродажу року — 11.11 на AliExpress. До початку сейлу залишилося 4 дні, тому зараз саме час зробити підбірку різних корисних товарів від компанії Xiaomi.

Термокружка

Недорога і надійна термокружка з нержавіючої сталі з логотипом Xiaomi — чудовий подарунок для фанатів бренду. Судячи з відгуків, чашка довго тримає температуру і не обпікає руки – вирішує це питання конструкція з подвійними стінками, порожнистими зсередини (як у термоса). А ємності в 400 мл вистачить навіть найвідчайдушнішому кавоману.

Ціна: 240 гривень з урахуванням промокоду 1111GO .

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Машинка для видалення катишків

Котишки на одязі – неприємне явище, з яким стикався кожен. Тример від Xiaomi дозволяє вдихнути нове життя в пошарпаний часом одяг: наприклад, светр, кардиган або навіть улюблені яскраві шкарпетки. Прилад справляється з катишками на більшості видів тканини, а для його роботи не потрібні батареї – гаджет заряджається через MicroUSB-порт. Найголовніше, що машинка не може пошкодити тканину, тому такий спосіб очищення набагато надійніший, ніж використання ножиць або бритви.

Ціна: 360 гривень з урахуванням коду 1111GO .

Електричний чайник

Цей стильний та мінімалістичний електрочайник, виготовлений з білого матового пластику, чудово виглядатиме на вашій кухні. Чайник вміщує 1,5 літри води, яка закипає вже через 4-5 хвилин. Причому у вас ніяк не вдасться обпектися – тут також використовується двошарова конструкція, завдяки якій корпус нагрівається не так сильно, як внутрішня поверхня. Це особливо корисно, якщо в сім’ї є маленькі діти, які обожнюють торкатися всього, що тільки бачать.

Ціна: 551 гривня з урахуванням промокоду 1111wow.

Розумна зубна щітка

Про користь такого геніального аксесуару відомо мабуть дитині. Модель T500 відрізняється від конкурентів підтримкою управління через програму. Фірмовий додаток дозволяє створити свій унікальний стиль чищення зубів і стежить за тим, як ви проводите чищення – так він видає персональні рекомендації щодо догляду за ротовою порожниною. А одного заряду щітки вистачить на 18 днів використання.

Ціна: 747 гривень.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.