Xiaomi випустила новий дитячий навчальний годинник Mi Rabbit 5 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi випустила новий годинник для дітей, який отримав назву Mi Rabbit Children’s Learning Watch 5 Pro. Бренд Mi Rabbit (Mi Bunny) пропонує широкий спектр товарів спеціально розроблених для дітей.

Mi Rabbit Children’s Learning Watch 5 Pro – це остання модель у лінійці, яка має кілька покращень порівняно з попередніми моделями. Однією з таких функцій є встановлення двох камер, підтримка NFC та інші. Годинник продається за пристойною ціною 1299 юанів (~ 203 долари) і в даний час доступні для попереднього замовлення.

Навчальний годинник Mi Rabbit Children’s Learning Watch 5 Pro, оснащений 1,78-дюймовим екраном з роздільною здатністю 448 × 368 пікселів. Дисплей захищений шаром Corning Gorilla Glass з алмазоподібним покриттям, що забезпечує високу стійкість до подряпин.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Продукт оснащений 1 ГБ оперативної пам’яті та 8 ГБ вбудованої пам’яті. Він також підтримує широкий спектр навчальних та допоміжних додатків, зручних для дітей. Продукт підтримує моніторинг серцевого ритму і пропонує різні спортивні режими, такі як скакалка, катання на роликових ковзанах, альпінізм, біг, їзда на велосипеді, ходьба і т.д. коли частота пульсу надто висока.

На рамці трохи вище за ремінець розташована фронтальна 5-мегапіксельна камера. Фронтальна камера дозволить батькам бачити навколишнє середовище, в якому знаходиться дитина. Також на дисплеї є основна 13-мегапіксельна камера для відеодзвінків.

Що стосується функцій, годинник підтримує Hand WeChat, QQ, голосовий чат та відеодзвінки. Крім того, батьки можуть відключити функції WeChat та QQ через програму Mi Rabbit. Годинник підтримує функції позиціонування, такі як GPS, Beidou та Base Station, а також підтримує позиціонування всередині приміщень у великих торгових центрах, на станціях високошвидкісної залізниці та в аеропортах по всьому Китаю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.