Новинки Razer: безшумна миша та механічна клавіатура для Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Razer випустила декілька аксесуарів, орієнтованих не на геймерів, а для комфортної повсякденної роботи. Серед новинок: миша Pro Click Mini з безшумними кнопками, механічна клавіатура Pro Type Ultra та величезний килимок Pro Glide XXL. 

Мишка живиться від двох батарейок AA, яких має вистачити на 15 місяців використання. Вона підключається до ПК як через Bluetooth, так і через комплектний USB-адаптер, що працює в діапазоні 2.4 ГГц. Можна вибрати між двома режимами коліщатка – з вільним прокручуванням без тактильної віддачі і з нею. 

Клавіатура виконана в колір миші з білим підсвічуванням клавіш та підставкою під зап’ястя зі шкірозамінника. Для зниження рівня шуму застосовується звукопоглинаюча піна та тихі лінійні перемикачі Razer Yellow.
Під час роботи через Bluetooth вбудованого акумулятора вистачить на 214 годин, а з USB-адаптером автономність знизиться до 207 годин. З увімкненим підсвічуванням можна отримати до 84 і 78 годин відповідно. Ще є варіант дротового підключення за допомогою кабелю USB-C.

Остання новинка – килимок Pro Glide XXL шириною 94 см. Всі аксесуари вже доступні в США за такими цінами:

  • Миша Pro Click Mini – 79 доларів 
  • Клавіатура Pro Type Ultra – 159 доларів 
  • Килимок Pro Glide XXL – 29 доларів

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.