Хітовий «розумний» годинник Xiaomi Redmi Watch 2 показали на «живих» фотографіях

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

У мережі з’явилися “живі” фото “розумних” годинників Xiaomi Redmi Watch 2, які надійшли у продаж вчора. Нагадаємо, що вже за перші дві години їхнього продажу перевищили показник у 30 000 одиниць.

Реклама

Фотографіями новинки поділився на своїй офіційній сторінці в китайській соціальній мережі Weibo президент Xiaomi Group China та за сумісництвом генеральний директор Redmi Лу Вейбінг (Lu Weibing).

Годинник отримав 1,6 дюймовий AMOLED екран з підтримкою NFC, GPS, ГЛОНАСС та Beidu. Також пристрій оснащений датчиком для моніторингу пульсу та рівня насичення крові киснем. Xiaomi Redmi Watch 2 оснащені 117 режимами тренувань, вологозахищеністю, а заряджати їх можна за допомогою магнітного зарядного пристрою. Час автономної роботи складає 12 днів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: