Xiaomi показала стильний та доступний Redmi Smart Band Pro з 14 днями роботи

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi презентувала стильний фітнес-браслет Redmi Smart Band Pro. Він працює до 14 днів без підзарядки, захищений за стандартом 5 ATM та пропонує понад 110 тренувань. 

Дизайн за рахунок прямокутного корпусу нагадує Huawei Watch Fit. У новинки 1. 47-дюймовий AMOLED-дисплей з  роздільною здатністю 194 ×3 68 пікселів та  функцією  Always-on . Усередині встановлений процесор Apollo 3.5, а  для підключення до  смартфону використовується Bluetooth 5.0.

Браслет вміє відстежувати пульс, якість сну та менструальний цикл у жінок, вимірювати рівень насичення крові киснем, визначати стрес, а також показувати повідомлення про повідомлення та дзвінки. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У звичайному режимі обіцяють до 14 днів автономної роботи, а в енергозберігаючому – до 20 днів. Ємність акумулятора становить 200 мАг, магнітна зарядка. 

Redmi Smart Band Pro підтримує понад 110 спортивних режимів, включаючи 15 професійних, автоматичне визначення бігу, ходьбу та  бігову доріжку. Браслет працює з пристроями на Android та iOS. Є синхронізація додатками Xiaomi Wear, Strava та Apple Health.

Продаж у Європі має стартувати найближчим часом, але цінник компанія ще не оголосила. Передбачається, що він буде близько 59 євро. 

Ще показали Lite-версію представлених днями в Китаї смарт-годин Redmi Watch 2 . Замість AMOLED тут LCD-матриця діагоналлю 1.55 дюйми.

Годинник теж захищений за стандартом 5АТМ, може вимірювати пульс, рівень кисню в крові, а також відстежувати сон, стрес і більше 100 видів активностей.

Живлення забезпечує акумулятор на 262 мАг. При звичному використанні його вистачить на 10 днів, а з постійними тренуваннями автономність знизиться до п’яти днів. З увімкненим GPS можна розраховувати на 14 годин. 

Цінник на Redmi Watch 2 Lite також пообіцяли озвучити пізніше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.