Опубліковано характеристики iMac Pro у новому дизайні. Що відомо?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple у квітні цього року оновила свою лінійку iMac, представивши 24-дюймову модель моноблоку в новому дизайні, який працює на однокристальній системі M1 власної розробки. Після презентації нових пристроїв, компанія стала позбавлятися комп’ютерів, що працюють на процесорах Intel. Сьогодні стало відомо, що купертинівці готують 27-дюймову модель iMac Pro на фірмових чіпах M1.

Про це повідомив iOS-розробник під ніком Dylan, який раніше надавав достовірну інформацію щодо продуктів Apple. За його словами, iMac Pro отримає дизайн у стилі iMac 24, але із вузькими рамками чорного кольору по периметру екрану. Крім цього, пристрій буде оснащений чіпами M1 Pro та M1 Max , які Apple представила з новими моделями MacBook Pro, і навіть виключений варіант появи додаткової конфігурації однокристальної системи з іншими характеристиками.

Джерело повідомляє, що технічні характеристики 27-дюймового iMac Pro виглядають так:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  • 27-дюймовий екран з підсвічуванням miniLED та підтримкою технології ProMotion
  • Однокристальна система Apple M1 Pro та M1 Max 
  • 16 ГБ оперативної пам’яті та 512 ГБ постійної у базовій моделі
  • Порти HDMI, USB-C/Thunderbolt, SD-слот та роз’єм Ethernet у блоці живлення
  • Біометричні сенсори Face ID

Також повідомляється, що базова модель iMac Pro буде коштувати від 2000 доларів США і надійде у продаж у першій половині 2022 року. За словами інсайдера, iMac Pro замінить актуальну лінійку 27-дюймових iMac на процесорах Intel.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.