Apple MacBook Pro (2021) з M1 Max отримав унікальний режим продуктивності

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нові ноутбуки Apple на базі процесорів M1 Pro і M1 Max вже неодноразово протестували в різних бенчмарках, але, як з’ясувалося, саме топова модель на базі флагманського чіпа має унікальний режим роботи. При його активації продуктивність ноутбука не обмежується системою.

На відміну від 14-дюймової моделі, MacBook Pro c діагоналлю дисплея 16 дюймів має можливість активації спеціального режиму підвищеної продуктивності зі штатних налаштувань системи. Apple пояснила, що наявність такого режиму стала можливою завдяки збільшеній площі тепловідведення.

Також припущення, що активація режиму підвищеної продуктивності дозволяє повністю розкрити потенціал 32-ядерного графічного процесора. Його використання буде актуальним для професіоналів, яким доводиться обробляти складні 3D-моделі або виконувати корекцію кольорів відеороликів у високій роздільній здатності.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відповідний пункт налаштувань доступний виключно на моделі MacBook Pro (2021) з процесором M1 Max у розділі “Акумулятор” – “Режим роботи” – “Висока продуктивність”. У версії на базі M1 Pro із 16-ядерною графікою такої опції не передбачено.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.