Apple планувала випустити спецверсію “розумного” годинника Watch Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Стало відомо про намір Apple випустити спецверсію “розумного” годинника Watch Pro. Компанія працювала над спецверсією девайсу, але відмовилася від задуму з невідомих причин.

Про це розповів колекціонер, відомий під ніком Apple Demo. Він є знавцем продукції від “яблучного” бренду. За його словами, він має інформацію про закритий проект Apple. Йдеться про лінійку самого першого покоління “розумного” годинника. Вона з’явилася у продажу в 2015 році, а згодом її хотіли розширити спеціальною версією, яка мала назву Watch Pro. Враховуючи приставку до назви гаджета, йшлося про найпотужнішу версію пристрою, який би очолив модельний ряд на той момент.

За заявою інсайдера він має докази своїх слів. Насамперед він посилає на знайдену інформацію у коді мобільної операційної системи від Apple. У ньому є згадка підтримки виробу під назвою Watch Pro. Також у його розпорядженні з’явився знімок цього “розумного” годинника.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Блогер зізнався, що зовнішніх відмінностей від моделей, що потрапили в продаж, він не побачив. Ймовірно, новинка, що не вийшла, мала розширені технічні можливості. Які саме – поки що він не встанови, але не виключено, що частина функціоналу з’явилася в наступних гаджетах цієї серії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.