Apple VR – коли чекати і яка буде ціна

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Те, що Apple працює над своєю VR-гарнітурою, ні для кого не секрет. Але ось точної інформації щодо її специфікацій, ціни і терміни виходу немає. Поки що все на рівні чуток. Однак деякі з них здаються досить правдоподібними. Особливо, коли їх поширює знаменитий Мінг-Чі Куо .

Зазвичай, коли він говорить «за чутками», сприймати це можна так – «з 99% ймовірністю». Пан Куо заявляє, що девайс покажуть вже в наступному році. Але, ймовірно, ближче до його кінця. Поставки гарнітури почнуться на початку 2023 року .

Аналітик упевнений, що, як і завжди, купертіновци випустять готову річ, яка відразу ж буде прекрасно працювати в екосистемі Apple і пропонувати різні унікальні фішки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Він також стверджує, що Apple VR матиме відмінний від усіх VR-пристроїв форм-фактор. Традиційно, коли говоримо про VR-гарнітурі, маємо на увазі громіздкий і важкий шолом, яким не дуже зручно користуватися. У Apple же все буде інакше.

Дизайн – революційний! Але який? Поки не знає навіть Мінг-Чі Куо. Він лише говорить, що користуватися новинкою можна буде настільки ж просто, як айфоном або розумними годинами. А це означає, що Apple VR виявиться легкою і компактною .

Ціна? Ніхто не знає. Але вона повинна бути конкурентною. Отже, в межах $ 1000.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.