Майбутні AirPods Pro 2 показали на рендерах. Навушники практично не зміняться

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Джерело, що спеціалізується на витоках про різних пристроях Apple, опублікувало рендери можливих навушників Air Pods Pro 2. Людина, яка злила картинки, заявила, що вони отримані від «джерела всередині Apple», але без будь-якої конкретики з цього приводу. Але якщо AirPods Pro 2 і правда будуть такими, як показано на зображеннях, то нас чекає звична форма самих навушників і модернізований футляр.

Щодо дизайну AirPods Pro 2 ходять різні чутки: одні джерела кажуть, що ніжки не буде, інші вважають, що вона все-таки збережеться. На цих рендерах ніжки присутні. І якщо взяти до уваги, якими виявилися AirPods 3, ймовірно, нинішня форма Pro-навушників все-таки збережеться. А ось один оптичний датчик зник, але це не дивно, так як в AirPods 3 Apple перейшла на датчики, що визначають контакт з шкірою. І те ж саме може статися з AirPods Pro 2.

Більше нововведень в зарядному футлярі: на нижньому боці його розмістилися прорізи гучномовця. За даними інсайдера, в iOS 16 функцію Find My можна буде застосовувати як до самих навушників, так і до футляру. І саме для цього потрібні гучномовці: в разі, якщо користувач не зможе згадати, куди поклав футляр, можна буде скористатися Find My – і зарядний бокс почне видавати звуки, за якими можна буде визначити його місцезнаходження.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цікаво, що на бічній грані футляра зображено металеве кріплення для шнурка, якого немає ні в одному футлярі жодних бездротових навушників Apple. І на даний момент є великі сумніви, що він з’явиться в серійній моделі. Щодо термінів випуску AirPods 2 Pro конкретики немає, але логічно чекати новинку вже в наступному році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.