У AirPods з’являться дві унікальні функції. Які?

Поєднають приємне зі здоровим

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У майбутні навушники серії AirPods вмонтують термометр. Він дозволить вимірювати температуру тіла та передавати дані для аналізу в додаток «Здоров’я».

Джерела WSJ впевнені, що Apple працює над цією функцією.

Інженери компанії розробляють прототип гарнітури з функцією вимірювання температури. Насправді, геніальна фіча – вуха ідеально підходять для цих цілей. Можна непомітно і постійно перевіряти стан здоров’я по одному з яскравих маркерів.

Також в гарнітурі повинен з’явитися коректор постави. Напевно, в навушниках буде вбудований акселерометр, який при зміні положення видасть звуковий сигнал – таким чином, гаджет повідомить користувача, що потрібно випрямити спину.

Проблема в тому, що Apple точно не збирається впроваджувати ці фічі в наступне покоління пристроїв. Можливо тому, що AirPods і так відмінно продаються – навіщо ламати те, що добре працює? Але фичи для контролю за здоров’ям повинні точно з’явитися в пристроях.

До речі, навушники Apple вже зараз можна використовувати в якості слухового апарату. А ще в AirPods Pro недавно з’явився «Режим спілкування», який збільшує гучність голосу співрозмовника, відсікаючи зайві шуми. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.