Перераховано 7 планшетів для роботи і навчання

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В блогах на iXBT.com користувач опублікував список кращих планшетів 2021 роки, які підійдуть для проведення відеоконференцій або для онлайн-навчання.

Важливі характеристики, на які потрібно звертати увагу при виборі планшета , – це, за словами автора, діагональ екрану (10-11 дюймів), обсяг оперативної і флеш-пам’яті, дозвіл фронтальної камери (5-8 Мп). За всіма цими параметрами підходять для ефективної роботи перераховані нижче пристрою.

  1. Xiaomi Pad 5 . Планшет на базі процесора Snapdragon 860 з частотою оновлення екрану до 120 Гц і 11-дюймовим дисплеєм – відмінний приклад гармонійного поєднання вартості та функціональності. Також для тривалої роботи тут встановлена батарея на 8720 мАч.
  1. Samsung Galaxy Tab S7 FE . Ця модель трохи дешевша “базової”, але за якістю нічим їй не поступається. Володіє 12,4-дюймовим екраном, акумулятором на 10090 мАг і підтримкою 4G / LTE.
  2. Apple iPad Air . Одна з найпопулярніших моделей планшетів. Є підтримка клавіатури Magic Keyboard і стилуса Apple Pencil. Підійде для практично будь-яких завдань.
  3. Teclast M40 . Буде цілком корисний як бюджетний варіант пристрою для навчання. Підтримує 4G / LTE, Wi-Fi. Є можливість розширити обсяг пам’яті картою MicroSD.
  1. Honor Mediapad V6 . Процесор Kirin 985 дозволить працювати в спеціальних додатках (графіка, дизайн та ін.), Запускати гри і вчитися. І все це – з дозволом екрану 2К.
  1. Huawei MatePad . Відрізняється від інших можливістю синхронізації з іншими пристроями Huawei, підтримкою Wi-Fi 6, системою шумозаглушення.
  1. Lenovo Tab P11 . Процесор Snapdragon 662 тут забезпечує швидку роботу різних додатків. Також планшет можна підключити до Wi-Fi.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.