LG представила 32-дюймовий монітор за $ 4000

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія LG випустила OLED-монітор для професіоналів під назвою UltraFine Display Pro OLED. Особливостями новинки з 4K-дисплеєм стали значні показники передачі кольору і контрастності, а також пристойний набір інтерфейсів.

Орієнтований в першу чергу на творців контенту, LG UltraFine Display Pro OLED має 99-відсоткове охоплення колірних просторів Adobe RGB і DCI-P3, а також практично нескінченну контрастність – 1 000 000: 1. Крім сертифікації DisplayHDR 400 True Black, новинка підтримує профілі апаратної калібрування.

Максимальна яскравість матриці монітора з 10-бітною глибиною кольору становить 250 і 400 ніт в повноекранному режимі для SDR і HDR відповідно. Створення призначених для користувача профілів можливо через додаток True Color Pro, а для більш комфортної роботи передбачено покриття антивідблиску.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Набір інтерфейсів LG UltraFine Display Pro OLED включає два коннектора DisplayPort 1.4, роз’єм для навушників і USB-концентратор з трьома портами USB Type-A і одним USB Type-C, що забезпечує максимальну потужність 90 Вт для зарядки гаджетів. Частота оновлення зображення на дисплеї новинки становить 60 Гц, час відгуку – 1 мс. Підставка монітора регулюється за нахилом, висоті і повороту.

Вартість LG UltraFine Display Pro OLED становить $ 4000.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.