Рендери навушників OnePlus Buds Z2 витекли в мережу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Перша версія бездротових навушників OnePlus Buds Z з’явилася в жовтні минулого року. З тих пір інформації про продовження лінійки пристроїв не з’являлося. Тільки недавно компанія випустила навушники OnePlus Buds Pro. Але недавня витік підтвердила можливу появу другого покоління Buds Z на ринку. Рендери під катом.

Популярний джерело інсайдів і витоків OnLeaks опублікував перші в світі зображення навушників серії OnePlus Buds Z2. Рендери розкривають зовнішній вигляд і конструктивні зміни нових пристроїв.

Buds Z2 мають схожий з минулим поколінням дизайн. Але в конструкцію навушників внесені деякі зміни. Наприклад, злегка змінений кут повороту вушних вкладишів. Також навушники отримали набір датчиків, яких не було в оригінальних Buds Z.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Джерело не розкриває докладних технічних характеристик Buds Z2. Точна інформація про TWS, швидше за все, з’явиться ближче до жовтневого анонсу. Варто відзначити, що OnePlus також працює над версією Buds Pro Lite. Ці навушники можуть з’явитися в наступному місяці разом з OnePlus 9 RT. Є ймовірність, що Buds Z2 і Pro Lite – це одне і те ж пристрій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.