Apple запатентувала iMac в нововму корпусі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На початку року Apple випустила 24-дюймовий iMac в повністю оновленому дизайні, але, судячи з усього, в компанії вже працюють над тим, як можна змінити фірмовий моноблок в майбутньому. Згідно з новим патентом, коли-небудь ми можемо побачити iMac, корпус якого буде представляти собою один вигнутий шматок скла.

Патент був поданий ещ 1 травня 2019 року, але тільки зараз його офіційно зареєстрували і затвердили. У ньому описується iMac, чий корпус складається з вигнутого листа скла у формі букви L. У верхній частині знаходиться великий екран, а в нижній – клавіатура, з боків від якої є місце для миші і трекпада. Або ж знизу може бути величезна сенсорна поверхня, на якій буде відображатися віртуальна клавіатура.

Цікаво, що в нижній частині корпусу може бути невеликий проріз, куди можна вставити клавіатуру ноутбука, як показано на зображенні вище. В такому випадку моноблок виступає просто в ролі зовнішнього монітора.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Малоймовірно, що в найближчі роки Apple випустить щось подібне, але колишній головний дизайнер і нинішній консультант Apple Джоні Айв неодноразово говорив про бажання зробити пристрій, що нагадує цілісний шматок скла. Не виключено, що коли-то компанія все ж реалізує цю ідею.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.