Нові розміри Apple Watch підтверджені шпигунськими знімками

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі з’явилися кілька фотографій ремінців, якими будуть укомплектовані смарт-годинники Apple сьомого покоління. Судячи з маркування аксесуарів, новинки дійсно будуть більші за своїх попередників, встановивши своєрідний рекорд в рамках фірмової лінійки.

Зокрема, на знімку «монобраслета» Solo Loop добре видно маркування, нанесена на кріплення з нержавіючої сталі. Згідно із зазначеними цифрам, ремінець призначається для 41-мм моделі – саме про це розмірі повідомляв недавній інсайдерський звіт .

Ще одна фотографія демонструє, за даними джерела, фрагмент шкіряного браслета для 45-мм версії Apple Watch Series 7. Таким чином, гаджет стане найбільшим в історії фірмово серії – починаючи з четвертого покоління носяться аксесуари бренду випускалися в розмірах 40 і 44 міліметри.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple Watch Series 7 приписують плоскі грані, збільшений розмір екрану, більш продуктивний процесор і кілька нових функцій. Крім того, гаджет імовірно вперше буде представлений в зеленій забарвленням корпусу. Точна дата презентації пристроїв поки не оголошена, але, за чутками, всі головні новинки цієї осені Apple покаже в період з 14 по 17 вересня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.