Google випустила фітнес-трекер який здатний знімати ЕКГ і виявляти рівень стресу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Американська корпорація Google, в особі своєї дочірньої компанії Fitbit, анонсувала новий фітнес-браслет Fitbit Charge 5. Його особливістю стала можливість знімати ЕКГ.

Fitbit Charge 5 оснащений кольоровим AMOLED-екраном з підтримкою технології Always-on-Display. Пристрій виконаний в округленому корпусі, який доступний в декількох кольорах – від чорного до золотистого. Новинка отримала можливість аналізувати рівень насичення крові киснем, рівень стресу, а також моніторити серцебиття і якість сну. Ключовий же особливістю стала можливість знімати ЕКГ. Відзначимо, що раніше таку функцію могли похвалитися лише “розумні” годинник.

Що стосується часу автономної роботи, воно досягає тижні. Однак при включенні опції Always-on-Display час роботи від одного заряду менше – всього два дні. Оцінили Fitbit Charge 5 в 180 доларів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.