Apple Watch Series 7 в оновленому дизайні на якісних рендерах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі з’явилися зображення, які розкривають зовнішній вигляд майбутніх Apple Watch Series 7, презентація яких очікується в найближчі місяці. Судячи з усього, виробник має намір привести абсолютно всі свої пристрої до загального дизайну.

На представлених порталом 91Mobiles рендерах видно, що Apple Watch нового покоління нагадують останні моделі iPhone, iPad і iMac. Якщо вірити представленій інформації, вперше з моменту виходу оригінальної моделі в 2016 році нас чекає кардинальна зміна зовнішнього вигляду пристрою. До сих пір Apple лише зменшувала рамка навколо дисплея, але на цей раз очікується повністю нова форма корпусу з плоскими гранями і таким же плоским склом, що прикриває екран, як в iPhone 12-й серії.

У плані елементів управління ніяких явних змін не очікується. На бічній грані як і раніше знаходиться одна фізична кнопка і фірмове коліщатко Digital Crown, що відповідає за навігацію по інтерфейсу. На внутрішній стороні знаходиться традиційний набір датчиків для відстеження фізичної активності і показників здоров’я користувача. 

За даними джерела, Apple Watch Series 7 в 44-мм версії отримають 1,8-дюймовий дисплей і габарити 44 x 38 x 9 мм. Інша інформація поки не повідомляється. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.