Ґаджети

Представлені Samsung Galaxy Buds2: шумозаглушення і режим «Звуковий фон»

Share

Компанія Samsung представила нові повністю бездротові навушники Galaxy Buds 2. Гарнітура підтримує функцію активного шумозаглушення, а також режим прозорості, що дозволяє збільшувати гучність об’ємного звуку.

Нові TWS-навушники Samsung Galaxy Buds 2 оснащені двосмуговими динаміками, що забезпечують точне відтворення високих частот і глибоких басів. За швидке сполучення і надійне підключення до основного пристрою в гарнітурі відповідає модуль Bluetooth 5.2. Також новинка здатна автоматично перемикатися між смартфонами і планшетами Galaxy з OneUI 3.1.

Samsung Galaxy Buds 2 підтримують функцію ANC, знижує рівень фонового шуму до 98%. Безпека користувача на вулиці забезпечує режим «Звукового фону» з можливістю вибору одного з трьох рівнів інтенсивності передачі звуків. Він дозволяє не тільки чути, що відбувається навколо, але і підсилювати навколишній звук на 9 дБ з затримкою всього в 0,5 мс. Для комфортного використання нових Galaxy Buds2 компанія розробила спеціальне меню «Перевірка стану навушників» в додатку Galaxy Wearable.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Навушники отримали три мікрофони і підтримку технології зниження шуму на базі алгоритмів машинного навчання (DNN), що гарантує чисту передачу голосу під час телефонних розмов. Заявлена ​​автономність новинки з АКБ на 61 мАг становить 5 і 7,5 години при включеній і відключеною функції ANC відповідно. Комплектний футляр з акумулятором ємністю 472 мАг продовжує час прослуховування до 29 годин без активації активного шумозаглушення і до 20 годин при включеному ANC.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Microsoft представила невелику модель ШІ, але потужну як ChatGPT і здатну працювати на телефонах

    Інструменти штучного інтелекту, такі як Microsoft Copilot, OpenAI ChatGPT або Google Gemini, та моделі, що…

    28.04.2024

    Що робити, якщо телефон не вмикається

    Деколи дуже часто телефон може давати збої і він перестає вмикатися. Що це може бути?…

    28.04.2024

    Інсайдер розкрив новий колір Nothing Phone (2a)

    Компанія Nothing оголосила про свої плани випустити нову версію Nothing Phone (2a) в Індії 29…

    28.04.2024

    Apple назвала найшкідливішу звичку користувачів iPhone

    Компанія Apple оновила свій сайт підтримки для iPhone та додала інформацію про правильне використання диспетчера…

    28.04.2024

    Xiaomi випустила розумну напувалку для вихованців

    Китайський технологічний гігант Xiaomi представив бездротовий інтелектуальний диспенсер води для домашніх тварин Mijia Smart Pet…

    28.04.2024

    iPhone 16 Pro Max отримає величезний розмір корпусу

    Розміри Pro-версій майбутніх флагманів значно перевищують базові версії. Раніше в мережу потрапили зображення болванок, які використовуються…

    28.04.2024