Представлені Samsung Galaxy Buds2: шумозаглушення і режим «Звуковий фон»

Компанія Samsung представила нові повністю бездротові навушники Galaxy Buds 2. Гарнітура підтримує функцію активного шумозаглушення, а також режим прозорості, що дозволяє збільшувати гучність об’ємного звуку.

Нові TWS-навушники Samsung Galaxy Buds 2 оснащені двосмуговими динаміками, що забезпечують точне відтворення високих частот і глибоких басів. За швидке сполучення і надійне підключення до основного пристрою в гарнітурі відповідає модуль Bluetooth 5.2. Також новинка здатна автоматично перемикатися між смартфонами і планшетами Galaxy з OneUI 3.1.

Samsung Galaxy Buds 2 підтримують функцію ANC, знижує рівень фонового шуму до 98%. Безпека користувача на вулиці забезпечує режим «Звукового фону» з можливістю вибору одного з трьох рівнів інтенсивності передачі звуків. Він дозволяє не тільки чути, що відбувається навколо, але і підсилювати навколишній звук на 9 дБ з затримкою всього в 0,5 мс. Для комфортного використання нових Galaxy Buds2 компанія розробила спеціальне меню «Перевірка стану навушників» в додатку Galaxy Wearable.

Навушники отримали три мікрофони і підтримку технології зниження шуму на базі алгоритмів машинного навчання (DNN), що гарантує чисту передачу голосу під час телефонних розмов. Заявлена ​​автономність новинки з АКБ на 61 мАг становить 5 і 7,5 години при включеній і відключеною функції ANC відповідно. Комплектний футляр з акумулятором ємністю 472 мАг продовжує час прослуховування до 29 годин без активації активного шумозаглушення і до 20 годин при включеному ANC.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.