Представлено Samsung Galaxy Watch 4: новий дизайн, Wear OS і аналіз всього тіла

Samsung Galaxy Watch 4
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung розширила серію розумних годинників Galaxy відразу двома моделями: Watch 4 і Watch 4 Classic. Обидві моделі побудовані на базі новітнього 5-нм процесора, підтримують безліч функцій моніторингу стану здоров’я і оснащені ємними акумуляторами. Головним же розходженням між гаджетами стали дизайн і матеріали корпусу.

Розумні годинник Galaxy Watch четвертого покоління виконані в плоскому дизайні без додаткових елементів на фронтальній панелі. Вони представлені в двох модифікаціях з діаметром алюмінієвого корпусу 44 і 40 мм. Обидві отримали Super AMOLED-дисплеї діаметром 35 і 30,4 мм відповідно, прикриті від подряпин і інших пошкоджень загартованим склом Corning Gorilla Glass DX +. Новинки підтримують режим роботи Always on Display, постійно відображаючи важливу інформацію на екрані при мінімальному енергоспоживанні.

Серія Galaxy Watch4 Classic виконана в корпусі з нержавіючої сталі і обзавелася обертовим безелем. Крім дизайну, від базових моделей смарт-годинник відрізняють марка захисного скла (Gorilla Glass DX), розміри (46 і 42 мм) і вага (52 / 46,5 г проти 30,3 / 25,9 г). В іншому набір специфікацій у всіх новинок ідентичний. Набір бездротових інтерфейсів обох версій Galaxy Watch4 включає модулі Bluetooth 5.0 і Wi-Fi 802.11 a / b / g / n (2,4 ГГц + 5 ГГц).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Samsung Galaxy Watch 4

Головним нововведенням в серії став універсальний фірмовий сенсор Samsung BioActive для вимірювання відразу декількох показників стану здоров’я. Він здатний знімати ЕКГ, проводити моніторинг рівня насиченості крові киснем і, подібно розумним ваг, визначати процентний вміст жиру, м’язової маси і води в тілі користувача. Для цього досить ненадовго доторкнутися двома пальцями до апаратних кнопок на корпусі. Новинка також отримала функції відстеження рівня артеріального тиску і розпізнавання миготливої ​​аритмії.

На підставі отриманих результатів гаджет порадить програму спортивних тренувань і буде вести журнал їх прогресу для мотивації власника. Смарт-годинник захищений від попадання води за стандартом IP68 і можуть витримати занурення на глибину до 50 метрів. Крім того, новинка пройшла сертифікацію MIL-STD-810G на стійкість до різних зовнішніх впливів і не боїться вібрації навіть при інтенсивних заняттях спортом.

Samsung Galaxy Watch 4 Classic

Ще одна корисна особливість «персонального тренера» – можливість виведення показників спалених калорій і частоти пульсу на екран сумісного смарт-телевізора Samsung. У нічний час Galaxy Watch 4 складають детальний звіт про якість сну, виявляючи наявність хропіння і визначаючи рівень кисню в крові сплячого користувача.

«Серцем» розумних годинників став двоядерний 5-нм процесор Exynos W920, що працює в зв’язці з 1,5 ГБ оперативної пам’яті. Ємність вбудованого накопичувача становить рекордні за мірками серії 16 ГБ. Новинки обладнані динаміком і мікрофоном для зручності відповіді на вхідні дзвінки без розблокування смартфона. Ємність вбудованого акумулятора для моделей діаметром 44 і 40 мм становить 361 і 247 мАг. За запевненням виробника, на одному заряді Galaxy Watch4 здатні пропрацювати до 40 годин.

Samsung Galaxy Watch 4

В якості операційної системи виробник вибрав прошивку One UI Watch 3 на базі Wear OS, розробленої спільно з Google. Вона автоматично завантажує додатки на переносна пристрій, якщо їх завантажили на смартфон, а також синхронізує з ним важливі настройки, такі як активація режиму “Не турбувати” і список заблокованих абонентів.

Підтримується і функція автоматичного перемикання управління навушниками Galaxy Buds зі смартфона на розумні годинники і назад, в залежності від того, який гаджет зараз використовується. Захист усіх збережених на пристрої даних забезпечить платформа безпеки Samsung Knox.

Samsung Galaxy Watch 4

Samsung Galaxy Watch4 надійдуть у продаж в Україні 10 вересня по рекомендованої ціною 6 999 гривень за модель 40 мм в кольорах «чорний», «срібло» і «рожеве золото» і 8 999 грн за модель 44 мм ( «чорний,« оливковий »і «срібло»).

Galaxy Watch4 Classic будуть доступні за рекомендованою ціною 9 999 і 10 999 гривень за моделі 42 мм і 46 мм відповідно в кольорах «чорний» і «срібло». При попередні замовлення однієї з нових моделей серії Galaxy Watch4 користувачі отримають в подарунок бездротове зарядний пристрій Samsung EP-P4300, що дозволяє заряджати два гаджета одночасно – наприклад, смартфон і розумні годинник.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.