Samsung назвав 10 переваг свого ударостійкого планшета з водозахистом

Найбільша корейська компанія розповіла, чому планшет Galaxy Tab Active3 – ідеальний вибір для тих, хто багато часу проводить поза домом. Він допоможе співробітникам працювати ефективніше.

Всього виробник відзначає 10 достоїнств моделі.

  1. Корпус, що захищає гаджет від води, пилу, ударів. Тести показали, що планшет відмінно працює на глибині 1,5 м, а також при найвищих і низьких температурах (- 40, + 80 градусів Цельсія).
  1. Перо-стилус , що полегшує роботу з документацією, графіками і зображеннями.
  1. Програмовані кнопки , завдяки яким користувач може швидко відкрити потрібну програму.
  2. Можливість роботи з планшетом в рукавичках . Якщо посада передбачає носіння рукавичок, то при використанні Tab Active3 це не стане проблемою.
  1. Підтримка док-станції Samsung DeX . Вона дасть можливість підключити до пристрою клавіатуру, миша і користуватися ним як звичайним комп’ютером.
  1. Інтелектуальне підключення . Для того щоб зв’язок не губилася в будь-яких умовах, тут використовуються Wi-Fi 6 і MIMO 2 × 2.

  1. Швидка зарядка і тривала робота батареї . У цій моделі встановлений знімний акумулятор на 5 050 мАг. Це означає, що з ним можна користуватися планшетом цілий день і не думати про підзарядку.
  1. Режим “Без батареї” . При наявності постійного джерела живлення можна відключити акумулятор і працювати без нього.
  1. Безпека . Планшет оснащений захистом від витоку будь-яких даних. Також в ньому встановлена ідентифікація за відбитками пальців і по біометрії.
  1. EMM і Android Enterprise Recommended . Перша система дозволяє одночасно налаштувати декілька пристроїв Samsung. Друга допоможе впровадити в компанію працівників мобільну інфраструктуру.

Детальні характеристики планшета доступні по посиланню . 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.