Новий апдейт Windows 10 виправляє «геймерські» помилки ОС

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Microsoft випустила велике накопичувальне оновлення для кількох версій операційної системи. Воно містить ряд виправлень, покликаних підвищити продуктивність і стабільність Windows 10 в ігрових сценаріях, а також зачіпає власників лептопів і усуває ряд відомих недоліків в роботі популярної ОС.

Оновлення KB5004296 усуває проблему, через яку системні служби не могли відкривати певні гри на десктопах. Заодно розробники виправили баг, при якому звук вибору чого-небудь в грі відтворювався занадто голосно при натисканні кнопки на геймпаді. Спеціально для користувачів ноутбуків Microsoft усунула проблему в роботі ігрового режиму, при якій через неправильні налаштування харчування відбувалися просадки частоти кадрів і продуктивності.

Софтмейкер також «полагодив» непрацюючий індикатор стану підключення до мережі після використання VPN і помилку друку при підключенні принтера по USB, яка зачепила майже всі версії Windows 10, починаючи зі збірки під номером 2004. Крім того, апдейт вирішив питання неможливості введення тексту за допомогою редактора методів введення IME в разі, якщо ноутбук налаштований таким чином, що при закритті кришки здійснюється його відключення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оновлення вже доступно для Windows 10 версій 2004, 21H1, 19041.1151, 19042.1151 і 19043.1151. З повним списком виправлень і змін можна ознайомитися на офіційному сайті компанії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.