Xiaomi представила просунутий очищувач води

Xiaomi анонсувала свій новий очищувач води на китайському ринку. Пристрій одержав назву Xiaomi Mi Water Purifier 1200G. Воно є до попереднім замовленням за 460 доларів. Старт продажів намічений на 26 липня 2021 року.

Xiaomi Mi Water Purifier 1200G йде з технологією фільтрації з подвійним зворотним осмосом, яка, досягла високих показників витрати води, співвідношення чистої / стічної води і терміну роботи фільтру.

Швидкість подачі води – 3,2 літра в хвилину. Потрібно всього 3 секунди, щоб наповнити склянку. Літровий чайник заповнюється за все за 18,9 секунди. У компанії додали, що стічні води, що пройшли через головний фільтруючий елемент зворотного осмосу, після цього проходять фільтрацію допоміжним елементом зворотного осмосу.

Стічні води можна застосовувати для миття посуду, поливати ними квіти або мити підлогу. Вторинний фільтруючий елемент зворотного осмосу захищає головний. Очищувач має вісім рівнів глибокої фільтрації, які здатні якісно фільтрувати бактерії, важкі метали, дезінфікуючі засоби, і глибоко очистити якість води відповідно до вимог якості для питної води.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я