OnePlus Buds Pro: активне шумозаглушення і 38 годин роботи

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Разом зі смартфоном OnePlus Nord 2 були представлені і нові повністю бездротові навушники OnePlus Buds Pro. Вони оснащені великими драйверами, підтримують технологію активного шумозаглушення і вміють підлаштовуватися під музичні переваги кожного користувача.

OnePlus Buds Pro – компактні внутрішньоканальні навушники із змінними силіконовими насадками. Вони поставляються в кейсі, що нагадує за формою такої у останніх моделей Galaxy Buds від Samsung. Самі навушники оснащені великими 11-мм динамічними драйверами і системою з трьох мікрофонів у кожного. Останні відповідають за роботу функції адаптивного активного шумозаглушення, знижуючи навколишні звуки до 40 дБ.

Для підключення використовується Bluetooth 5.2 з затримкою на рівні 94 мс. На одному заряді Buds Pro можуть пропрацювати до 7 годин з вимкненим шумопоглинання, а підзарядка від кейса дає ще 31 годину. При включенні шумозаглушення самі навушники працюють 5 годин, а з урахуванням кейса – ще 23 години. Є підтримка швидкої зарядки через USB Type-C, що дозволяє отримати до 10 годин прослуховування музики всього за 10 хвилин. Крім того, є також підтримка бездротової зарядки за стандартом Qi.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За запевненням OnePlus, навушники створюють унікальний профіль кожного користувача, адаптуючи звучання в залежності від музичних уподобань. Вони підтримують швидке підключення до смартфонів OnePlus. Є також режим Zen Mode Air, створений для медитації. Серед інших особливостей відзначається підтримка об’ємного звучання Dolby Atmos, аудиокодека LHDC і захист від води за стандартом IP55.

OnePlus Buds Pro в Європі надійдуть у продаж 25 серпня по ціні € 149, в США вони будуть доступні з 1 вересня за $ 149,99.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.