Показали новий розумний браслет realme Band 2: ключові характеристики і дизайн

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Слідом за зображеннями першого планшета realme інсайдер OnLeaks показав і 3D-анімацію нового розумного браслета бренду. Головними відмінностями моделі від попередника стануть збільшена діагональ дисплея, поліпшений користувальницький інтерфейс і оновлений бездротовий модуль для синхронізації зі смартфоном.

Відповідно до джерела, гаджет буде більшою мірою нагадувати смарт-годинник, ніж фітнес-трекер. Його габарити складуть 45,9 х 24,6 х 12,1 міліметра при діагоналі дисплея 1,4 дюйма проти 0,96 “у моделі першого покоління. На тильній стороні пристрою розміститься набір датчиків, але їх точний список поки не уточнюється. Судячи з зображень, конструкція ремінця пристрої також відрізняється від попередника. Невідомо, чи повторить компанія схему з зарядкою через USB-роз’єм на корпусі, або використовує магнітний коннектор.

Нещодавно аксесуар вже пройшов сертифікацію у регулятора Bluetooth SIG під модельним номером RMW 2010. Виробник оснастить пристрій актуальним модулем Bluetooth 5.1, що має високу енергоефективність і швидку швидкість сполучення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Точна дата презентації та ціна фітнес-трекера realme Band 2 виробником поки не оголошені.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.