Meizu Watch: нові подробиці і деталі комплектації

Напередодні анонса годинника Meizu Watch виробник розкрив деякі характеристики гаджета. Стало відомо, що новинка буде підтримувати швидку зарядку, а комплектне зарядний пристрій позбудеться великого недоліку аксесуарів інших брендів.

За запевненням вендора, після всього 15 хвилин «дозаправки» Meizu Watch зможуть працювати протягом доби. Компанія не розкриває ємність акумулятора пристрою, але очікується, що повного заряду гаджету вистачить на кілька днів активної експлуатації.

Виробник також зазначив, що зарядний пристрій смарт-годинника буде поставлятися зі змінним кабелем USB Type-C, що спростить його транспортування і позбавить від необхідності покупки нового БП при зносі дроти. Виробник також підтвердив, що «серцем» розумних годин стане мобільна платформа Snapdragon Wear 4100.

Meizu Watch

Meizu Watch отримають квадратний дисплей з загнутими краями і округленими кутами. Новинка імовірно буде працювати під управлінням прошивки Meizu Flyme For Watch, яка дозволить встановлювати сторонні додатки. Про наявність NFC в смарт-годинах точної інформації поки немає.

Старт продажів Meizu Watch відбудеться 31 травня 2021 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.