Apple готує новий потужний Mac mini. Як він може виглядати?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще минулого тижня агентство Bloomberg повідомило, що Apple працює над високопродуктивною версією Mac mini з додатковими портами і більш потужним чіпом M1X. І тепер ми можемо поглянути на його неофіційні рендери, зроблені Яном Зельба спільно з відомим інсайдером Apple Джоном Проссером.

За словами Проссером, новий топовий Mac mini буде мати ті ж порти, які в даний час доступні у Mac mini на базі Intel, включаючи чотири Thunderbolt, два USB-A, Ethernet і HDMI. А ось верхня кришка зміниться: інсайдер вважає, що Apple «додасть фарб» своєму міні-ПК, за аналогією з 24 ” iMac, зробивши верх нового Mac mini «плексігласовий».

Крім того, з нового iMac в новий Mac mini перекочує і новий круглий роз’єм живлення. Також, за даними Проссером, міні-ПК стане ще мініатюрнішим, втративши активного охолодження. Нагадаємо, що на даний момент Apple продає дві версії Mac mini, з M1 і з процесорами Intel. Цілком можливо, що випустивши оновлений міні-ПК на M1X, компанія позбудеться від версії на Intel за непотрібністю.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.