Показали MacBook Air 2021 в яскравих кольорах на якісних рендерах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мережевий інформатор Джон Проссер опублікував звіт, присвячений майбутній моделі MacBook Air. За даними інсайдера, новинки будуть представлені відразу в семи колірних рішеннях по аналогії з останньою серією iMac M1. Він також поділився рендерами неанонсованих ноутбуків, розкривши деякі деталі їх дизайну.

У своєму новому відео Проссер повідомив, що Apple планує випустити тонкий і плоский MacBook Air в яскравих кольорах – втім, вони будуть менш насиченими в порівнянні з недавно представленими моноблоками. Грані лептопа нового покоління будуть плоскими, що додасть йому схожість з планшетом iPad Pro.

Крім того, екрани всіх варіантів MacBook Air отримають білі рамки, в такому ж кольорі буде виконана і клавіатура новинок. Чотири гумові ніжки на нижній частині лептопа Apple замінить на дві смужки з нековзкого матеріалу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У числі інших особливостей прийдешніх ультрабуків інсайдер називає наявність двох портів USB Type-C і збільшені в порівнянні з попередніми моделями серії функціональні клавіші. Дата анонса і вартість майбутніх новинок поки невідомі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.