Популярна комп’ютерна гра виходить у віртуальну реальність

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Компанія Wargaming анонсувала початок роботи над World of Tanks VR – грою для залів віртуальної реальності з максимальним ефектом присутності.

Про це повідомляє ресурс TechToday.

Для цього Wargaming на початку 2018 року створило спільне підприємство з VRTech, яке назвали Neurogaming. Штаб-квартира Neurogaming знаходиться в Нікосії (Кіпр), студія розробки – в Москві. Команда із 75 осіб на даний час повністю сфокусована на World of Tanks VR. Надалі VR-втілення можуть отримати й інші відомі проекти Wargaming.

«Ключова мета World of Tanks VR – вивести VR-ігри для залів на новий рівень. Замість розваги на один візит – захоплива і тривала подорож із сюжетним кооперативним режимом і змагальними елементами. Робота з франшизою World of Tanks, яка має 180-мільйонне співтовариство на різних платформах, відкриває для нас величезні можливості», – сказав Слава Макаров, творець World of Tanks і радник зі стратегії Neurogaming.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Neurogaming також вироблятиме ігри для PolygonVR – платформи надглибокого занурення у віртуальну реальність, орієнтованої на кіберспорт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.