Перший покупець розпакував свої AirTags. Виглядають дуже презентабельно!

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незважаючи на те, що офіційний початок відвантаження AirTag намічено на 30 квітня, перші покупці раптово почали отримувати свої попередньо замовити смарт-мітки. Фотографіями поділився сайт MacRumors з посиланням на свого читача.

Користувач з ніком Johnny став щасливим володарем нових AirTags ще до початку офіційних продажів. Його фотографії стали першими в інтернеті «живими» знімками аксесуарів і упаковки, якщо не брати до уваги популярних блогерів. Johnny явно не пошкодував грошей, так як на фото можна побачити комплект з чотирьох AirTags – нагадаємо. Як і інші продукти Apple, AirTag упакований строго, лаконічно і презентабельно – це не стало новиною, а тільки підтвердило стиль компанії. Оформлене таким чином пристрій не соромно подарувати.

AirTags

Упаковка відкривається як подвійна книжка – щось подібне зараз застосовується в Apple Watch. Всередині немає нічого, крім самих міток і короткої інструкції; зарядних аксесуарів, змінних батарейок і навіть наклейок з яблучками Apple не поклала. На двох «стулках» упаковки з внутрішньої сторони розміщена коротка довідка про те, яким чином працює аксесуар і як його підключити до iPhone.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До слова, в США AirTag повнофункціональні, а ось в Україні чіп U1 поки відключили, так як Apple не змогла ліцензувати для нього частоти. Це означає, що українські покупці не зможуть відчути частина функцій пристрою – наприклад, точне місце розташування з побудовою маршруту до мітки. Для нас AirTag буде працювати виключно по Bluetooth, Який має невеликий радіус прийому і не дозволяє точно визначити положення гаджета. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.