Microsoft визнала відому критичну помилку Windows

Microsoft випустила термінове оновлення, що виправляє актуальні проблеми в Windows. Про це повідомляє видання Bleeping Computer.

За інформацією фахівців корпорації, в Microsoft звернули увагу на проблеми з іграми у користувачів після виходу серії оновлень. У компанії визнали факт появи критичних помилок і вже запропонували патчі, які виправляють неполадку. Апдейт можна отримати через служби Windows Update або шляхом перезавантаження комп’ютера. «Зверніть увагу, що розгортання поновлення може затягнутися до 24 годин», – йдеться в повідомленні компанії.

Також інженери Microsoft пояснили характер проблеми, з якою раніше зіткнулися геймери. За їх словами, збої відбуваються, коли користувачі запускають гри в повноекранному або віконному режимі без полів і використовують два або більше монітора. У повідомленні наголошується, що проблема виявлена ​​у невеликого числа власників ліцензійних копій Windows.

Відвідувачі форуму Microsft також помітили, що неполадки можна виправити шляхом видалення проблемного поновлення. «Я відкотився до версії Windows 10 1909 році, і у мене немає проблем із затримкою в іграх, і навіть не гальмує YouTube», – зауважив один з користувачів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.