Ґаджети

Названо найбільш популярні відеокарти для гри в Dota 2

Share

Кіберспортивна дисципліна Dota 2 стала однією з найпопулярніших у сучасному світі онлайн-спорту, а експерти визначили, які відеокарти найчастіше використовують зірки цієї гри для перемог.

Гра в Dota 2 приваблює все більше і більше фанатів, і кожен з них хоче навчитися так само вправно справлятися із завданнями під час змагань з суперниками в онлайні, які і головні зірки світового кіберспорту. І для цього важливо знати, яке «залізо» використовують ті, хто досягає успіху в турнірах світового рівня.

Діючими чемпіонами «мейджор-турніру» з дисципліни Dota 2, який нещодавно відбувся в Сінгапурі, є китайська команда Invictus Gaming, яка у фінальній грі зуміла досягти вольової перемоги над колективом із Сполучених Штатів Америки – Evil Geniuses. Хлопці з Піднебесної після перших двох раундів двобою опинилися у дуже складній ситуації, програючи з рахунком 0:2, але зуміли зібратися із силами та здійснити один із найбільш ефектних «камбеків» в історії Dota 2, перемігши з підсумковим рахунком 3:2. Більше інформації про турніри, що вже відбулися, а також котирування і прогнози на нові змагання кращих кіберспортсменів світу можна знайти тут.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ми ж поговоримо про те, завдяки чому китайські спортсмени змогли здобути свою перемогу в Сінгапурі. Звісно ж, майстерність гравців, які багато часу проводять на спільних тренувальних зборах, є важливою складовою успіху. Але не в останню чергу експерти оцінюють і вплив на результат «заліза», яке використовують гравці в Dota 2 під час турнірів та тренувань. І в цьому плані майже всі учасники складу Invictus Gaming є великими шанувальниками моделей NVIDIA GeForce RTX та NVIDIA GeForce GTX різноманітних конфігурацій. Саме ці моделі, на думку кіберспортсменів, забезпечують їм максимальну якість графіки під час турнірів, а також швидкість ігрового процесу, що є дуже важливим показником у критичні моменти змагань, коли все вирішують секунди.

Цікаво, що і загальна статистика по найбільш популярним відео картам за перший квартал 2021-го року свідчить про домінацію NVIDIA GeForce на ринку. В десятці лідерів опинилися лише конфігурації цих моделей, а от конкурент – компанія AMD, був витіснений зі списку найбільш популярних продуктів.

Відзначимо, що найближчий турнір серії «мейджор» з Dota 2 може вже у 2021-му році відбутися в Києві, а аналітики одного з лідерів беттинг-ринку регіону – БК Бетсіті вже готують свої котирування на це визначне змагання серед зіркових гравців в одну з найпопулярніших кіберспортивних дисциплін.

Звісно ж, до списку головних фаворитів увійдуть команди з Китаю – діючий переможець «мейджору» Invictus Gaming та команди PSG.LGD і Team Aster, але і представники інших регіонів також будуть серед претендентів з високими шансами – зокрема, мова про Evil Geniuses, Natus Vincere та Team Secret.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    OpenAI спростував чутки про створення пошуковика – конкурента Google

    Минулого тижня інформагентство Reuters із посиланням на неназвані джерела повідомило, що компанія OpenAI нібито готується…

    11.05.2024

    Нічна зарядка смартфона – небезпечна чи ні

    Як зручно заряджати мобільний телефон вночі! Навіть якщо ввечері рівень заряду акумулятора близький до нуля,…

    11.05.2024

    Чи можна заряджати звичайний телефон швидкою зарядкою

    Що буде, якщо підключити телефон або смартфон, який не підтримує швидке заряджання, до зарядного пристрою…

    11.05.2024

    З якими моделями iPad працює Apple Pencil Pro

    Кілька днів тому Apple представила свій четвертий розумний олівець — Apple Pencil Pro. Оскільки тепер…

    11.05.2024

    ChatGPT може з’явитися в iPhone

    Apple та OpenAI завершують узгодження умов договору про використання функцій ChatGPT в iOS 18, пише Bloomberg з…

    11.05.2024

    Штучний інтелект навчився обманювати людей

    Чимало систем штучного інтелекту (ШІ) вже навчилися обманювати людей. Це стосується навіть тих систем, які…

    11.05.2024