Названо найбільш популярні відеокарти для гри в Dota 2

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кіберспортивна дисципліна Dota 2 стала однією з найпопулярніших у сучасному світі онлайн-спорту, а експерти визначили, які відеокарти найчастіше використовують зірки цієї гри для перемог.

Гра в Dota 2 приваблює все більше і більше фанатів, і кожен з них хоче навчитися так само вправно справлятися із завданнями під час змагань з суперниками в онлайні, які і головні зірки світового кіберспорту. І для цього важливо знати, яке «залізо» використовують ті, хто досягає успіху в турнірах світового рівня.

Діючими чемпіонами «мейджор-турніру» з дисципліни Dota 2, який нещодавно відбувся в Сінгапурі, є китайська команда Invictus Gaming, яка у фінальній грі зуміла досягти вольової перемоги над колективом із Сполучених Штатів Америки – Evil Geniuses. Хлопці з Піднебесної після перших двох раундів двобою опинилися у дуже складній ситуації, програючи з рахунком 0:2, але зуміли зібратися із силами та здійснити один із найбільш ефектних «камбеків» в історії Dota 2, перемігши з підсумковим рахунком 3:2. Більше інформації про турніри, що вже відбулися, а також котирування і прогнози на нові змагання кращих кіберспортсменів світу можна знайти тут.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ми ж поговоримо про те, завдяки чому китайські спортсмени змогли здобути свою перемогу в Сінгапурі. Звісно ж, майстерність гравців, які багато часу проводять на спільних тренувальних зборах, є важливою складовою успіху. Але не в останню чергу експерти оцінюють і вплив на результат «заліза», яке використовують гравці в Dota 2 під час турнірів та тренувань. І в цьому плані майже всі учасники складу Invictus Gaming є великими шанувальниками моделей NVIDIA GeForce RTX та NVIDIA GeForce GTX різноманітних конфігурацій. Саме ці моделі, на думку кіберспортсменів, забезпечують їм максимальну якість графіки під час турнірів, а також швидкість ігрового процесу, що є дуже важливим показником у критичні моменти змагань, коли все вирішують секунди.

Цікаво, що і загальна статистика по найбільш популярним відео картам за перший квартал 2021-го року свідчить про домінацію NVIDIA GeForce на ринку. В десятці лідерів опинилися лише конфігурації цих моделей, а от конкурент – компанія AMD, був витіснений зі списку найбільш популярних продуктів.

Відзначимо, що найближчий турнір серії «мейджор» з Dota 2 може вже у 2021-му році відбутися в Києві, а аналітики одного з лідерів беттинг-ринку регіону – БК Бетсіті вже готують свої котирування на це визначне змагання серед зіркових гравців в одну з найпопулярніших кіберспортивних дисциплін.

Звісно ж, до списку головних фаворитів увійдуть команди з Китаю – діючий переможець «мейджору» Invictus Gaming та команди PSG.LGD і Team Aster, але і представники інших регіонів також будуть серед претендентів з високими шансами – зокрема, мова про Evil Geniuses, Natus Vincere та Team Secret.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.