В мережі показали найменшиц зарядний пристрій на 30 Вт

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія AOHi представила надкомпактний зарядний пристрій, здатний забезпечити вихідну потужність 30 Вт. Новинка MAGCUBE підтримує безліч протоколів, важить всього 42 грами і має розміри 28 x 28 x 32 мм.

В останні роки виробники смартфонів значно збільшили можливості зарядних пристроїв. У продажу можна зустріти як прості адаптери на 5 Вт, так і просунуті на 120 Вт. AOHi MAGCUBE має потужність зарядки 30 Вт, а завдяки використанню нітриду галію його розмір можна порівняти зі звичайним зарядником Apple на 5 Вт.

AOHi MAGCUBE 30W оснащений портом USB Type-C і вбудованим світлодіодним індикатором. Жовтий означає швидку зарядку, синій – для стандартної швидкості, а зелений – безперервна робота. Заявлена ​​можливість зарядки iPhone 12, а також підтримка протоколів Power Delivery 2.0 і 3.0, PPS, Apple 2.4, BC 1.2 і Quick Charge 2.0, 3.0. і 4.0+. Додатково пристрій забезпечує сумісність з приставкою Nintendo Switch і навіть вміє заряджати невеликі гаджети, такі як навушники, розумні годинник і фітнес-трекери.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вартість новинки відносно скромна – $ 30.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.